Home > Training > Vergadertechnieken

Ondersteuning bij vergaderingen – vergadertechnieken

In de regel zit de voorzitter van de OR vergaderingen voor. Voor de ambtelijk secretaris kan hier een ondersteunende rol worden gevraagd om de voorzitter te helpen het vergaderproces in goede banen te leiden. Immers, de voorzitter is zowel OR-lid met inhoudelijke deskundigheid als technisch voorzitter. Soms kan dat een lastige combinatie zijn en dat maakt dat de ambtelijk secretaris als technisch voorzitter de OR kan ondersteunen.

Resultaat

Na deze training heb je inzichten opgedaan over vergaderprocessen en heb je handige tools gekregen om de voorzitter te ondersteunen. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die inzicht willen opdoen in technisch voorzitten en deze vaardigheid willen ontwikkelen en/of aanscherpen.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.