Home > Training > Vergadertechnieken

Ondersteuning bij vergaderingen – vergadertechnieken

In de regel zit de voorzitter van de OR vergaderingen voor. Voor de ambtelijk secretaris kan hier een ondersteunende rol worden gevraagd om de voorzitter te helpen het vergaderproces in goede banen te leiden. Immers, de voorzitter is zowel OR-lid met inhoudelijke deskundigheid als technisch voorzitter. Soms kan dat een lastige combinatie zijn en dat maakt dat de ambtelijk secretaris als technisch voorzitter de OR kan ondersteunen.

Resultaat

Na deze workshop heb je inzichten opgedaan over vergaderprocessen en heb je handige tools gekregen om de voorzitter te ondersteunen. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die inzicht willen opdoen in technisch voorzitten en deze vaardigheid willen ontwikkelen en/of aanscherpen.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt in principe plaats in (de regio) Utrecht – tenzij anders overeengekomen met de deelnemers – op 8 juni 2020 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van € 190,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2020. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.