Home > Training > Voorbereiden van vergaderingen & agenda’s opstellen

Voorbereiden van vergaderingen & agenda’s opstellen

Een van de belangrijkste taken van het werk van de ambtelijk secretaris is het voorbereiden van de OR- (en overleg)vergaderingen. Een goede agenda draagt bij aan een vlot verloop van vergaderingen.  We gaan in op een stukje theorie rondom besluitvormingsprocessen in de OR en passen deze toe bij de vaardigheid om agenda’s op te stellen.

Resultaat

Na deze workshop kun je agenda’s opstellen die de OR-leden helpen  bij een vlot vergaderproces. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die willen leren zorgvuldige agenda’s op te stellen of deze vaardigheid willen aanscherpen.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt in principe plaats in (de regio) Utrecht – tenzij anders overeengekomen met de deelnemers – op 9 september 2020 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van € 190,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2020. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.