Home > Training > Voorbereiden van vergaderingen & agenda’s opstellen

Voorbereiden van vergaderingen & agenda’s opstellen

Een van de belangrijkste taken van het werk van de ambtelijk secretaris is het voorbereiden van de OR- (en overleg)vergaderingen. Een goede agenda draagt bij aan een vlot verloop van vergaderingen.  We gaan in op een stukje theorie rondom besluitvormingsprocessen in de OR en passen deze toe bij de vaardigheid om agenda’s op te stellen.

Resultaat

Na deze training kun je agenda’s opstellen die de OR-leden helpen  bij een vlot vergaderproces. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die willen leren zorgvuldige agenda’s op te stellen of deze vaardigheid willen aanscherpen.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.