Home > Training > Digitale achterbancommunicatie

Werken met digitale achterbancommunicatie

Achterbancommunicatie is een belangrijk aspect van het OR-werk, niet alleen om informatie te verzenden, maar vooral óók om input te krijgen van de mensen die je in de OR vertegenwoordigt. Met digitale middelen leer je het bereik van de OR te vergroten en actief te werken aan het ophalen van waardevolle input van de collega’s.

Resultaat

Na deze training weet je hoe je digitale tools kunt toepassen om input op te halen bij de achterban. Je leert niet alleen te werken met een digitale middelen, maar ook om goede vragen op te stellen om ook de juiste input te krijgen. De ervaring leert namelijk dat er vaak veel nadruk wordt gelegd op een tool, maar dat het juist gaat om het goed toepassen ervan.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die willen werken met digitale middelen voor achterbancommunicatie.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.