Meer succes als ambtelijk secretaris

Als ambtelijk secretaris heb je een bijzondere rol in de medezeggenschap. Je bent de vaste ondersteuner en adviseur van jouw OR. Dit brengt vele uitdagingen met zich mee en daarom biedt MZ Services  jou alle support die je nodig hebt om deze rol zo goed mogelijk te vervullen. Zo zijn we graag jouw vraagbaak, maar geven wij je ook coaching en advies en bieden we inspiratie en netwerkbijeenkomsten. Met ons netwerk aan interim ambtelijk secretarissen kunnen we waar nodig ook tijdelijke ondersteuning bieden aan de OR.

Netwerk

Soms is je werk vrij solistisch. Het komt niet vaak voor dat je met andere ambtelijk secretarissen ervaringen kunt uitwisselen. Benieuwd naar de kennis en ervaringen van andere ambtelijk secretarissen uit verschillende organisaties en branches? Kom naar een MZ Café bij jou in de buurt!

Training

Ook voor ambtelijk secretarissen heeft MZ Services een specifiek trainingsaanbod. Met 11 workshops kun je je als OR professional verder ontwikkelen. De workshops zijn gericht op de belangrijkste administratief, organisatorische, beleidsvoorbereidende en coachende werkzaamheden die jij nodig hebt in je werk.

Interim

Ben je toe aan een nieuwe OR of een uitbreiding op jouw uren? Wij hebben regelmatig nieuwe opdrachten voor ondersteuners van de medezeggenschap. Of hebben jullie tijdelijk als OR niet de ondersteuning van een ambtelijk secretaris en loopt alles in de soep? Wij hebben een breed netwerk aan geschikte interimmers.

"Het is mooi om te zien wanneer een OR en ambtelijk secretaris goed op elkaar zijn ingespeeld en elkaar hun positie gunnen. Dat is een grote meerwaarde voor de kwaliteit van medezeggenschap."
- Charlotte van Beek, adviseur-trainer
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.