Jouw supporter in medezeggenschap

Als ambtelijk secretaris heb je een bijzondere rol in de medezeggenschap. Je bent als ambtelijk secretaris de ondersteuning van jouw OR. MZ Services biedt jouw alle support die je nodig hebt om deze rol te vervullen. Zo zijn we graag jouw vraagbaak, maar geven wij je ook coaching en advies en bieden we inspiratie en netwerkbijeenkomsten.

MZ Services is jouw supporter

En daarom bieden we je graag snelle support. Je kunt ons altijd even een appje sturen, dan denken we graag met je mee.

Stuur een appje

MZ Café’s

Soms is je werk vrij solistisch. Het komt niet vaak voor dat je met andere ambtelijk secretarissen ervaringen kunt uitwisselen. Benieuwd naar de ervaringen van andere ambtelijk secretarissen van verschillende organisaties en branches? Kom naar een MZ Café bij jou in de buurt!

Coaching

Speciaal voor de ambtelijk secretaris geeft MZ Services coaching. Met 11 workshops kun je je op ieder gebied van jouw werk verder ontwikkelen.

Vraagbaak

Heb je een vraag of wil je even sparren? Je kunt altijd even een appje sturen!

"Veel OR'en benutten niet het volle potentieel van hun ambtelijk secretaris. Eeuwig zonde. Het is mooi om te zien wanneer een OR en ambtelijk secretaris goed op elkaar zijn ingespeelt en elkaar hun positie gunnen."
- Charlotte van Beek, adviseur-trainer
Charlotte van Beek
Meer weten over de mogelijkheden die we voor ambtelijk secretarissen bieden? Charlotte kan je er alles over vertellen.

Netwerk en inspiratie

Medezeggenschap is soms een apart pootje in een organisatie. Hoewel we dat liever geïntegreerd zien in al het beleid, is de praktijk nu eenmaal anders. En dat maakt de positie van een ambtelijk secretaris soms ook ietwat solo. Daarom bieden we je bijeenkomsten in jouw regio om andere ambtelijk secretarissen te ontmoeten.

MZ Café Noord Nederland

 

  • 2 keer per jaar
  • 15 organisaties

MZ Café Zuid Nederland

 

  • 2 keer per jaar
  • 19 organisaties

MZ Café Randstad

 

  • 2 keer per jaar
  • 9 organisaties