Workshop Innovatie van de medezeggenschap

18 juni 2017

MZ Services houdt op donderdag 5 oktober 2017 in samenwerking met Bureau Noorderlicht een workshop Innovatie van de medezeggenschap. Meld je direct aan.

Innovatie van medezeggenschap

In de nieuwe wereld zijn organisaties constant in ontwikkeling. Hoe kan medezeggenschap hierop aansluiten en een echte bijdrage blijven leveren? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers positief betrokken blijven en willen meedenken? De workshop ‘Innovatie van medezeggenschap’ behandelt die onderwerpen. Tijdens deze informatieve middag kijken we hoe je dit proces aan kunt pakken en geven we je concrete handvatten. Meld je vandaag nog aan voor de workshop op 5 oktober.

Een spannend ontwikkelproces

Innovatie van de medezeggenschap gaat over het vormen van een visie op medezeggenschap en participatie van medewerkers. Vanuit deze visie kunnen we werken aan de ontwikkeling van een nieuwe werkwijze en soms zelfs een nieuwe structuur. Innovatieve medezeggenschap is een verrijking voor de organisatie en ontstaat vanuit de betrokkenheid van de medewerkers. Een waardevol en spannend ontwikkelproces dat OR, bestuurder en medewerkers samen vormgeven.

Concrete handvatten

In samenwerking met Bureau Noorderlicht informeren we je vooral over hoe je dit proces kunt aanpakken. We illustreren dit met sprekende voorbeelden van OR’en die je hierin voorgingen en met de methodiek die je kunt gebruiken om innovatie in medezeggenschap opnieuw vorm te geven. De bijeenkomst geeft je inspiratie en concrete handvatten om medezeggenschap in jullie eigen organisatie te innoveren. Betrokkenheid van medewerkers is hierbij de basis.

Voor wie: OR-leden
Door wie: Karin Klop van Bureau Noorderlicht en Susanty Nap van MZ Services
Datum: donderdag 5 oktober 2017
Plaats: Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70 , 7941 GK Meppel
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Kosten: 50 euro per deelnemer (exclusief btw)

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.