Volg de webinar 28 april over de nieuwe werkelijkheid van straks

06 april 2020

De wereld heeft ons een verplichte pauze opgelegd. We werken massaal thuis en communicatie is vooral digitaal. Als je dit een maand geleden tegen je collega’s en werknemers had gezegd, hadden ze je uitgelachen. Maar de veranderkracht van mensen is groot. Veel mensen zijn snel bekend geraakt met het thuis werken en online vergaderen. Het kan dus!

Verbinding in tijden van Corona?

Er komt veel af op de organisatie. Er moet snel geschakeld worden en dat vraagt om flexibiliteit op allerlei niveaus. Veel collega’s werken thuis en niet iedereen kan zijn werk even goed doen vanuit huis. Anderen hebben een veel hogere werkdruk dan gebruikelijk. Er is veel onzekerheid en belangrijke vragen zijn:

  • Hoe zorgen we ervoor dat talent wordt ingezet daar waar de vraag het grootst is?
  • Hoe zorgen we ervoor dat mensen zich kunnen (blijven) ontwikkelen in andere domeinen?
  • Hoe krijgen we al het werk gedaan?
  • Hoe zorgen we ervoor dat de gezamenlijke doelen helder zijn?
  • Hoe zorgen we ervoor dat we blijven verbinden?

Interactief webinar: De nieuwe werkelijkheid van straks

Geerts & Partners, MZ Services & ABGL organiseren samen een webinar om onze ervaringen te kunnen delen en te voorzien in de behoefte om gedachten uit te kunnen wisselen met anderen en met ons over al deze bovenstaande vragen.

We geven directeuren, lijnmanagers, hr-professionals en OR-leden inzicht in impactvolle en betekenisvolle mogelijkheden die deze situatie biedt.
Ralph Kolen

Inspireren met creativiteit

In dit webinar willen Ralph Kolen en Patrick Hungens directeuren, lijnmanagers, hr-professionals en OR-leden inspireren en inzicht geven in impactvolle en betekenisvolle mogelijkheden die deze situatie biedt. Ze laten zien waarom er niet gewacht moet worden tot het stof is neergedaald maar wat er nu gedaan kan worden. Hoe kun je verandering vormgeven en stappen zetten met creativiteit en vrijheid zonder dat er meteen grote organisatieveranderingen nodig zijn?

Ruimte voor vragen & interactie

Er zal ruimte zijn om gedachten met elkaar uit te wisselen, te brainstormen en de interactie aan te gaan. De webinar is daarom voor maximaal 30 deelnemers beschikbaar per sessie. Ralph en Patrick willen in dit interactieve webinar laten zien hoe je samen kunt blijven verbinden, zoeken naar het gezamenlijke doel en zo heel veel stappen kunt zetten.

Praktische informatie

Datum: maandag 28 april 2020
Tijd: 09.30 – 11.00 uur en 15.00 uur – 16.30 uur
Kosten: kosteloos
Doelgroep: directeuren, lijnmanagers, hr-professionals en OR-leden
Maximaal aantal deelnemers: 30

 

Benieuwd naar de nieuwe werkelijkheid? Laat je op tijd informeren en schrijf je in voor de webinar.

Presentators

Loopbaanregisseur Ralph Kolen blogt over mobiliteit. Deze keer: wat heb je als medewerker nodig om mobiel te worden? Ralph geeft tips over intrinsieke motivatie, in jezelf geloven, je talenten benutten en keuzes maken.Ralph Kolen

Ralph Kolen heeft een creatieve geest en denkt graag in beelden en verhalen. Hij nodigt jou uit dat ook te doen. Op zoek gaan naar jouw drijfveren is een reis naar jezelf. En tijdens die reis maak je foto’s. Schiet (mentale) kiekjes van alle belangrijke momenten in jouw leven en jouw verhaal krijgt vanzelf vorm. Zo weet je het goed over de bühne te brengen op het moment dat het nodig is.

 

Patrick HungensPatrick Hungens

Volgens Patrick bestaan er geen belangentegenstellingen tussen directies, management en raden van bestuur enerzijds en ondernemingsraden aan de andere kant. Hij streeft er dan ook naar om deze partijen met elkaar te verbinden en weet de haalbaarheid van ideeën en plannen goed in te schatten gelet op de belangen van de verschillende stakeholders.

 

Vragen/contact

Heb je vragen of wil je meer weten over het webinar? Neem dan contact op met Ralph of Patrick.
Ralph: 06-55135815 of rkolen@abgl.nl
Patrick: 06-25013702 of phungens@mzservices.nl

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.