Wanneer volg je een e-learning?

Goed dat je op zoek bent naar kennis en vaardigheden om je OR-werk te kunnen doen. Zeker als nieuw lid komt er veel op je af. Dan is het fijn om je in te kunnen lezen en informatie te krijgen over de verschillende thema’s die je tegenkomt binnen het OR-werk. Jouw OR-collega’s praten je ongetwijfeld bij. Misschien zit je al langer in de OR, heb je al wel eens een training gevolgd maar ben je op zoek naar specifieke info. De e-learnings van MZ Services zijn speciaal ontwikkeld om je een stap verder te brengen in jouw kennis en vaardigheden als individueel OR-lid.

Welke vormen van training zijn er?

Als OR-lid kun je op verschillende manieren training volgen. De meest laagdrempelige variant en één die altijd mogelijk is: de ervaren OR-leden praten je bij. Toch heb je als medewerker van de organisatie niet altijd je focus volledig op de medezeggenschap. Nog los van dat medezeggenschap natuurlijk een vak apart is, daar zijn wij van overtuigd. Daarom bieden we bij MZ Services de volgende vormen van training aan:

Open inschrijvingen

De trainingen op basis van open inschrijving zijn vooraf ingepland, duren een halve tot een hele dag en volg je met OR-leden van verschillende organisaties. Je schrijft je in voor de training van het onderwerp waar jij je in wilt verdiepen en vervolgens kun je tijdens de training ook ervaringen van andere organisaties horen.

Maatwerk

De meeste trainingen die MZ Services biedt, zijn maatwerk. Na de aanvraag maken we kennis met de OR – vaak een vertegenwoordiging van de OR – en maken een programma op maat. Zo kun je als OR de training toepassen op jullie praktijk en tegelijkertijd halen wij als trainer alle relevantie theorie erbij waar jullie op dat moment behoefte aan hebben.

E-learning

De e-learnings zijn ideaal wanneer je als individueel OR-lid bijvoorbeeld nieuw bent, of je je wilt verdiepen in een onderwerp maar dit graag op je eigen gekozen moment doet. Je volgt de e-learning vaak al binnen een paar uur gemakkelijk vanuit huis of kantoor. Sommige OR-leden volgen de e-learning als voorbereiding op een maatwerktraining, zodat je allemaal op hetzelfde kennisniveau begint tijdens de training en je dan geen tijd kwijt bent met een basis.

Wat je ook kiest, kies voor ontwikkeling en kennis! Want dat heeft je OR altijd nodig om daadwerkelijk tot resultaten te komen en effectief invloed uit te oefenen. Succes!

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.