Home > Training > e-learning

Onze e-learnings

Soms wil je als individueel OR lid meer weten over een specifiek onderwerp, omdat je in een commissie zit bijvoorbeeld of omdat je dossierhouder of woordvoerder  bent en meer inhoudelijke kennis nodig hebt. Dan zijn de online trainingen van MZ Services perfect voor jou! In korte e-learning modules leer je alle theorie over een specifiek onderwerp.

Inclusief aanvullend coachgesprek

Omdat we het belangrijk vinden om je naast de theorie ook de praktijk mee te geven, je al je vragen kunt stellen, casuïstiek kunt bespreken en met ons kunt blijven sparren, maakt een persoonlijk online gesprek (45 minuten) met één van onze adviseurs standaard deel uit van de module. Dit kan wat ons betreft op elk tijdstip plaatsvinden, net wat jou past.

Voor de gehele OR kan de online leeromgeving een belangrijke aanvulling/voorbereiding zijn op de live training. Het persoonlijk online gesprek vervang je dan door een onderdeel van een live training. Zo is er in de live training meer ruimte om dieper op de materie in te gaan en het  te koppelen aan jullie eigen praktijk, visie en casuïstiek. Omdat dit altijd passen gemaakt wordt voor jullie OR adviseren we je dit met je trainer te bespreken.

Basiskennis medezeggenschap

Voor beginnende OR-leden maar ook ervaren leden frissen we graag op waar de medezeggenschap voor staat, en hoe je de wet in je voordeel kunt gebruiken.

Time ± 45 minuten
Trophy Startende en zittende OR-leden
Organisatieverandering en de rol van de OR

Als OR komt er veel op je af bij organisatieveranderingen. Je leert alles over de verschillende fases, de rol van de OR en de valkuilen om te vermijden.

Time ± 65 minuten
Trophy Zittende OR-leden
Gezond en gelukkig werken

Arbo is een groot thema voor de OR. Het raakt de gezondheid van je collega’s en het plezier dat ze hebben in het werk. Maar die laatste twee aspecten zijn breder dan alleen de Arbo-wetgeving. Leer alles over gezond en gelukkig werken.

Time ± 55 minuten
Trophy Startende en zittende OR-leden
Financiën

De ideale verdiepende e-learning wanneer je je rol als OR strategisch wilt oppakken. Leer hoe je de financiële stukken leest en welke rol de OR heeft bij de verschillende momenten in het financiële jaar.

Time ± 50 minuten
Trophy Zittende OR-leden

Investering

De e-learnings zijn na afname 3 weken beschikbaar voor de deelnemers. De kosten zijn € 290,- per e-learning. Dit is inclusief het persoonlijk coachmoment van 45 minuten.

Je kunt als deelnemer de e-learning binnen de 3 weken meerdere malen openen en afsluiten. Zo kun je het doorlopen van de verschillende hoofdstukken op je eigen tempo doen. Krijg je een urgent belletje? Geen probleem, je pakt de draad gewoon op een later moment weer op.

In combinatie met een open inschrijving

We geven door het hele jaar heen verschillende open inschrijvingen. Je kunt deze e-learnings heel goed combineren met een open inschrijving. Zo ben je goed voorbereid in de basis en haal je het maximale uit je open inschrijving! De e-learnings zijn € 175,- in combinatie met een open inschrijving (per dagdeel € 190,-). Wil je de e-learning als voorbereiding op een maatwerktraining of open inschrijving? Je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

Bekijk het online aanbod van MZ Services
Naast e-learnings geeft MZ Services ook training op basis van open inschrijving en maatwerktraining online.