Home > Training > e-learning

Onze e-learnings

Soms wil je als individueel OR-lid meer weten over een specifiek onderwerp. Omdat je in een commissie zit bijvoorbeeld of omdat je dossierhouder of woordvoerder bent en meer inhoudelijke kennis nodig hebt. Dan zijn de online trainingen van MZ Services perfect voor jou! In de korte e-learning leer je alle theorie over een specifiek onderwerp.

Inclusief aanvullend coachgesprek

Wanneer je de e-learning online volgt, krijg je hier een persoonlijk online gesprek bij van ongeveer 45 minuten met een van onze adviseurs. Zo krijg je naast de theorie, ook een stukje toepassing in de praktijk mee. Tijdens dit gesprek kun je even sparren of actuele casuïstiek bespreken, en de vragen stellen die je mogelijk nog hebt. Dit kan op elk tijdstip in de week plaatsvinden, net wat jou past.

Volg je de e-learning als voorbereiding op een maatwerk training of ter aanvulling op de open inschrijving? Dan vervangt dit het online persoonlijke gesprek, omdat je tijdens de training alle ruimte hebt voor het stellen van je vragen en de toepassing naar de praktijk. Tijdens de training is er meer ruimte om dieper op de materie in te gaan en het te koppelen aan jullie eigen praktijk, visie en casuïstiek. Omdat dit altijd passend gemaakt wordt voor jullie OR, adviseren we je dit met je trainer te bespreken.

Basiskennis medezeggenschap

Voor beginnende OR-leden maar ook ervaren leden frissen we graag op waar de medezeggenschap voor staat, en hoe je de wet in je voordeel kunt gebruiken.

Time ± 45 minuten
Trophy Startende en zittende OR-leden
Organisatieverandering en de rol van de OR

Als OR komt er veel op je af bij organisatieveranderingen. Je leert alles over de verschillende fases, de rol van de OR en de valkuilen om te vermijden.

Time ± 65 minuten
Trophy Zittende OR-leden
Gezond en gelukkig werken

Arbo is een groot thema voor de OR. Het raakt de gezondheid van je collega’s en het plezier dat ze hebben in het werk. Maar die laatste twee aspecten zijn breder dan alleen de Arbo-wetgeving. Leer alles over gezond en gelukkig werken.

Time ± 55 minuten
Trophy Startende en zittende OR-leden
Financiën

De ideale verdiepende e-learning wanneer je je rol als OR strategisch wilt oppakken. Leer hoe je de financiële stukken leest en welke rol de OR heeft bij de verschillende momenten in het financiële jaar.

Time ± 50 minuten
Trophy Zittende OR-leden

Investering

De e-learnings zijn na afname 2 weken beschikbaar voor de deelnemers. De kosten zijn € 290,- excl. btw per e-learning. Dit is inclusief het persoonlijk coachmoment van 45 minuten.

Je kunt als deelnemer de e-learning binnen de 2 weken meerdere malen openen en afsluiten. Zo kun je het doorlopen van de verschillende hoofdstukken op je eigen tempo doen. Krijg je een urgent belletje? Geen probleem, je pakt de draad gewoon op een later moment weer op.

In combinatie met een open inschrijving

We geven door het hele jaar heen verschillende open inschrijvingen. Je kunt deze e-learnings heel goed combineren met een open inschrijving. Zo ben je goed voorbereid in de basis en haal je het maximale uit je open inschrijving! De e-learnings zijn in combinatie met de open inschrijving € 175,- excl. btw, plus de prijs van je open inschrijving. Wil je de e-learning als voorbereiding op een maatwerktraining of open inschrijving? Je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

Bekijk het online aanbod van MZ Services
Naast e-learnings geeft MZ Services ook training op basis van open inschrijving en maatwerktraining online.
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.