Home > Training > Online training

Online trainen

Het zijn bijzondere tijden. De wereld verandert waar je bij staat. Of je het nu wilt of niet. Van veel mensen wordt gevraagd mee te gaan in deze verandering. En laat dat nu precies de kracht zijn van MZ Services. Wij trainen en adviseren ook online – met dezelfde gezonde dosis optimisme, creativiteit, lef en energie!

E-learnings

We bieden meerdere e-learnings aan die je als OR-lid of andere betrokkene bij de medezeggenschap op eigen tijd en tempo kunt volgen!

Time variërend tot 1,5 uur

Maatwerktraining

Ook de trainingen op maat verzorgen wij online. We passen het programma zo aan dat je optimaal resultaat hebt.

Time 3 uur (meerdere sessies) - 1 dag

Open inschrijving

Blijf bij op het gebied van verschillende vaardigheden en inhoudelijke kennis! Al onze open inschrijvingen vinden nu digitaal plaats.

Time ½ dag - 1 dag

Je traint bij ons samen met andere OR’en

Op basis van open inschrijving kun je je inschrijven met één of meerdere OR-leden om te leren over de onderstaande onderwerpen. En omdat je OR-leden van andere OR’en ontmoet, is het dubbel leerzaam! Slim bekeken.

Volg een training waar je maar wilt

De switch naar online is soms even wennen. Want inhoudelijk is er geen verschil. Interactie en de dialoog zijn super belangrijke kenmerken van onze trainingen. Dat geldt nu nog steeds. Want hoewel we onze deelnemers als blokjes op het scherm zien, is er eigenlijk niets veranderd. 

Iedereen komt aan het woord en we betrekken deelnemers actief met opdrachten. Zo blijven de interactie en dialoog kaarsrecht overeind staan. Precies waar het om draait. Hoe het programma eruit ziet of wat voor opdrachten dat zijn, verschilt per OR. Want bij ons is geen training hetzelfde. Ook online niet.

We waren positief verrast over de online training. Het enthousiasme van de trainster zorgde ervoor dat we goed de aandacht bij het theoretische deel konden houden. Met goede voorbeelden hield ze ons bij de les.
Jeroen Janssen van ICT West-Brabant West

Maatwerk blijft

Onze mate van maatwerk is alleen nog maar groter geworden. Wat bij de ene OR werkt, hoeft niet bij de andere OR te passen. Dat geldt voor het programma waarmee we werken. Maar ook met de indeling van de training. De verschillen worden via videocalls alleen maar duidelijker omdat er zeker nu geen standaard default meer is. Iedere training moet opnieuw worden ingericht.

Blijf in dialoog

Houd je medewerkers betrokken bij de organisatie. Of ze nu op afstand werken of op kantoor – wij bieden het ultieme online middel om het dialoog gaande te houden.
Elaine Stevens
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw OR?

Vraag een offerte aan of bel ons om te sparren over hoe we jullie trainingsvraag kunnen omzetten tot een toffe online training!

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.