MZ Services is deel van Yris

ABGL, Geerts & Partners, Transitium Groep, &Bas en MZ Services hun krachten gebundeld. Zo verruimen we onze blik en verbreden we onze visie. Samen zijn wij Yris.

Wij geloven in goed werkgeverschap en dat élke medewerker een waardevolle bijdrage levert aan een organisatie. Door mensen te stimuleren om zelf de leiding te nemen, laten wij ze boven zichzelf uitstijgen en zo hun volledige potentieel benutten.

We gaan duurzame relaties en open samenwerkingen aan met onze opdrachtgevers. Met strategie, creativiteit, ervaring en een mensgerichte aanpak brengen we medewerkers en organisaties verder. En zetten wij altijd die extra stap. Wij zijn positief, vernieuwend en oprecht.

Zo zijn én blijven we onderscheidend in mens- en organisatieontwikkeling.

Samen zie je meer

Elk een eigen karakter

Vijf unieke organisaties, met elk hun eigen dienstverlening, producten en karakter. In elke organisatie zijn andere talenten en kwaliteiten aanwezig; zo heeft Geerts & Partners een bijzonder stevige expertise in de begeleiding van politieke ambtsdragers en werving & selectie voor de (lokale) overheid. MZ Services is al 14 jaar actief in medezeggenschap en organisatieontwikkeling. ABGL biedt creatieve mobiliteitsoplossingen en interim oplossingen voor het publieke domein. Transitium Groep biedt ondersteuning bij het invulling geven naan keuzes, die op het loopbaanpad komen van bestuurders, en het daadwerkelijk zoeken naar nieuwe mogelijkheden en &BAS begeleidt (nieuwe) colleges in het samenspel.

Goed werk podcast

Speciaal voor de samenwerking werd er een podcastserie opgenomen over goed werk. In deze serie vertellen werknemers over de dilemma’s, keerpunten, conflicten en doorbraken die ze in hun loopbaan tegenkwamen. En hoe ze daarmee omgingen. De podcast is te luisteren yris.nu of via je favoriete podcast-app.

Leer de andere Yris organisaties kennen

Medezeggenschap trainen vanuit visie

Zetje verzorgt maatwerktrainingen, begeleiding en team coaching voor VAR-, VVAR-, ZAR-, PAR-, MAR-, VSC- en VSB-adviesraden. Goed georganiseerde medezeggenschap die vanuit een eigen missie, visie en doelen een wezenlijke bijdrage levert aan het beleid van de organisatie.

Hét community platform waarin we samen medezeggenschap beter, leuker en slimmer maken.

Studio MZ is de enige Medezeggenschap community in Nederland. Stel je vragen en deel je kennis met andere medezeggenschappers, werk samen in specifieke groepen, volg diverse Webinars en laat je stem horen.

Mobiliteit & interim binnen de overheid

ABGL staat voor maatwerk. Wij begeleiden mensen van werk naar werk en helpen talent te behouden om duurzaamheid te verzekeren. Mede dankzij onze expertise blijkt onze aanpak effectief. Daarom werken wij dagelijks met veel plezier en passie aan onze missie!

Beweegt leiders in het publieke domein

Geerts & Partners heeft expertise in werving & selectie, executive search en interim voor hoger kader. Ook begeleiden wij politiek ambtsdragers en managers naar een volgende stap in hun carrière.

Het loopbaan adviesbureau voor politici, top ambtenaren en executives

Transitium Groep is 25 jaar toonaangevend o het gebied van loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding, waardoor wij de deskundigheid in huis hebben om u te adviseren en faciliteren daar waar u een volgende stap in uw loopbaan gaat zetten

De Partner voor bestuurlijk-ambtelijk samenspel

&BAS begeleidt (nieuwe) colleges in het samenspel. Ons werk is altijd op maat. We nemen eerst de organisatie onder de loep en kijken daarbij naar wat er al is. Op basis daarvan werken we verder.

Yris laat zien wie je bent

Lees alles over Yris en waar wij samen voor staan. Luister ook naar de podcast ‘Goed werk’ van Yris.

Image
×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.