MZ Services is deel van Yris

ABGL, Geerts & Partners en MZ Services hun krachten gebundeld. Zo verruimen we onze blik en verbreden we onze visie. Samen zijn wij Yris.

Samen zie je meer

Wij geloven in goed werkgeverschap en dat élke medewerker een waardevolle bijdrage levert aan een organisatie. Door mensen te stimuleren om zelf de leiding te nemen, laten wij ze boven zichzelf uitstijgen en zo hun volledige potentieel benutten.

We gaan duurzame relaties en open samenwerkingen aan met onze opdrachtgevers. Met strategie, creativiteit, ervaring en een mensgerichte aanpak brengen we medewerkers en organisaties verder. En zetten wij altijd die extra stap. Wij zijn positief, vernieuwend en oprecht.

Zo zijn én blijven we onderscheidend in mens- en organisatieontwikkeling.

ABGL MZ Services Geerts & Partners

Elk een eigen karakter

Drie unieke organisaties, met elk hun eigen dienstverlening, producten en karakter. In elke organisatie zijn andere talenten en kwaliteiten aanwezig; zo heeft Geerts & Partners een bijzonder stevige expertise in de begeleiding van politieke ambtsdragers en werving & selectie voor de (lokale) overheid. MZ Services is al 14 jaar actief in medezeggenschap en organisatieontwikkeling en ABGL biedt creatieve mobiliteitsoplossingen en interim oplossingen voor het publieke domein.

Goed werk podcast

Speciaal voor de samenwerking werd er een podcastserie opgenomen over goed werk. In deze serie vertellen werknemers over de dilemma’s, keerpunten, conflicten en doorbraken die ze in hun loopbaan tegenkwamen. En hoe ze daarmee omgingen. De podcast is te luisteren yris.nu of via je favoriete podcast-app.

Leer de andere Yris organisaties kennen

Beweegt leiders in het publieke domein

Geerts & Partners heeft expertise in werving & selectie, executive search en interim voor hoger kader. Ook begeleiden wij politiek ambtsdragers en managers naar een volgende stap in hun carrière.

Mobiliteit & interim binnen de overheid

ABGL staat voor maatwerk. Wij begeleiden mensen van werk naar werk en helpen talent te behouden om duurzaamheid te verzekeren. Mede dankzij onze expertise blijkt onze aanpak effectief. Daarom werken wij dagelijks met veel plezier en passie aan onze missie!

Yris laat zien wie je bent

Lees alles over Yris en waar wij samen voor staan. Luister ook naar de podcast ‘Goed werk’ van Yris.

Yris MZ Services Geerts & Partners en ABGL