Home > Referenties > MCB Nederland

MCB Nederland is dik tevreden met trainer Niek

Al tien jaar traint Niek van Keulen de ondernemingsraad van MCB Nederland. En nog altijd tot volle tevredenheid. OR-voorzitter Eric Dortmans: “Niek voelt aan, verbindt en inspireert. Hij verdient een dik vet compliment.”

Aan de hand genomen

Niek traint deze OR van MCB Nederland al vanaf de start. “Als nieuw OR-lid weet je bij God niet wat er op je afkomt. Het is dan erg fijn dat iemand je bij de hand neemt en je laat zien hoe het werkt. Een persoon die er helemaal voor jou is. Niek voelt feilloos aan wat voor vlees hij in de kuip heeft en anticipeert daar vlot op.”

Eric Dormans, OR-voorzitter MCB Nederland

“Niek is echt part of the team. Wij zien hem als onze huistrainer.” 

Eric Dortmans, OR-voorzitter MCB Nederland

Meegroeien met de OR

Over de WOR hoeft de ervaren OR van MCB Nederland inmiddels niets meer te leren. Ze steken hun trainingen daarom anders in. “Niek komt voorafgaand aan elke training langs om de actuele behoefte te peilen . Afgelopen mei hielp hij ons bijvoorbeeld nog met een grote investeringsaanvraag. Hij stelt de juiste vragen en zet ons zo op het goede spoor. Het is wonderbaarlijk hoe snel hij zich kan inlezen en inleven in onze situatie.”

Niek geeft elke training een nieuwe draai en houdt ons steeds op andere manieren scherp.
Eric Dortmans

Een gefundeerd advies uitbrengen

Dat je jezelf als OR serieus moet nemen, hoef je Eric niet te vertellen. “Wij hebben een hele open relatie met de bestuurder en vinden het belangrijk onze meerwaarde aan hem te bewijzen. Niek helpt ons daarbij. Hij is een wandelende encyclopedie en weet precies waar we op moeten letten bij een adviesaanvraag. De bestuurder vond onze input zo nuttig dat hij tijdens de derde trainingsdag aansloot om met ons te sparren.”

Met een expert als Niek naast je weten we precies waar we op moeten letten en dat voelt heel prettig.
Eric Dortmans

Bouwen aan onderlinge relaties

“Niek weet als geen ander hoe belangrijk het is dat ieder OR-lid een gewichtige beslissing kan maken. Hij schakelt moeiteloos tussen verschillende karakters en niveaus, legt de focus op onze sterke kanten en leert ons samen te werken als een team. Ook in de relatie met de bestuurder kunnen we op zijn advies rekenen. Of buiten de cursussen om. Niek is een vraagbaak waar we altijd terecht kunnen.”

Of je nu een beginnende of gevorderde OR bent: MZ Services heeft een training op elk niveau. We komen graag op de koffie om met jou af te stemmen wat de behoefte is.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.