Maand van de medezeggenschap

31 oktober 2023

November is de maand van de medezeggenschap. Deze maand hebben we samen met Studio MZ en Zetje verschillende interessante (kosteloze) activiteiten voor jou als OR-lid gepland staan.

Samen (mede)zeg je meer!

Op maandagmiddag 20 november organiseren wij een kosteloze medezeggenschap-workshopmiddag. Naast het volgen van de workshops kun je jouw medezeggenschap-vraagstukken voorleggen aan onze adviseurs onder het genot van een hapje en drankje.

Medezeggenschap, OR, Samen medezeg je meer, OR-lid

Deelname is kosteloos.

Programma 20 november:

13:00 – 13:15 uur Inloop
13:15 – 13:30 uur Opening Opening & Toelichting programma door Maria Lagerwerf, community manager
13:30 – 14:15 uur Workshop 1 Hoe draag je als OR bij aan het succes van de onderneming? Trainer en adviseur Patrick Hüngens vertelt je wat Artikel 2 van de WOR inhoudt en hoe jij als OR-lid je bijdrage kunt leveren.
 14:30 – 15:15 uur Workshop 2 De struggles binnen het informatierecht. Als ondernemingsraad (OR) heb je allerlei rechten. Eén daarvan is het informatierecht; Paul Smarius, trainer en adviseur bij MZ Services, neemt dit recht onder loep. Hij bespreekt de veelvoorkomende struikelblokken en vooral hoe je ze voorkomt.
15:30 – 15:45 uur Workshop 3 Blijf als medezeggenschapper op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van medezeggenschap. Het is heel eenvoudig!
15:45 – 16:30 uur Rond de tafel OR-leden aan tafel, OR-algemeen: Welke ervaringen zijn er? Waar loop je als OR tegenaan? Voorzitter: Niek van Keulen, trainer en adviseur bij MZ Services.
OR-leden aan tafel, nieuwe pensioenwet & de rol van de OR: Welke ervaringen zijn er? Waar loop je als OR tegenaan? Voorzitter: Sander Sanders, pensioenadviseur &Gommer Pensions Group
16:30 -17:30 uur Borrel We praten graag na onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie:

Buitengewoon bij de Phil
Oude Goirleseweg 167
5025 SB Tilburg

Aanmelden:

 

Bekijk het volledige programma: Activiteiten maand van de medezeggenschap

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.