Home > Training > Achterbancommunicatie

Achterbancommunicatie

Achterbancommunicatie is een belangrijk onderdeel van het OR-werk en bestaat uit het verzenden van informatie om de achterban op de hoogte te houden van wat er speelt in de OR evenals het ontvangen van input voor de OR-agenda. In deze korte workshop ga je als ambtelijk secretaris aan de slag met het opzetten van een voorstel voor achterbancommunicatie voor de OR. Zo help je de OR met het op gang brengen en houden van de communicatie.

Resultaat

Na deze workshop heb je inzicht opgedaan in verschillende (digitale) manieren van achterbancommunicatie, in participatie van de achterban bij OR-zaken om tot een communicatieplan te komen. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die een taak hebben in het organiseren van achterbancommunicatie en/of het ondersteunen van de vaste commissie die zich bezig houdt met PR en communicatie.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt in principe plaats in (de regio) Utrecht – tenzij anders overeengekomen met de deelnemers – op 7 oktober 2020 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van € 190,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2020. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.