Home > Training > Achterbancommunicatie

Achterbancommunicatie

Achterbancommunicatie is een belangrijk onderdeel van het OR-werk en bestaat uit het verzenden van informatie om de achterban op de hoogte te houden van wat er speelt in de OR evenals het ontvangen van input voor de OR-agenda. In deze training ga je als ambtelijk secretaris aan de slag met het opzetten van een voorstel voor achterbancommunicatie voor de OR. Zo help je de OR met het op gang brengen en houden van de communicatie.

Resultaat

Na deze training heb je inzicht opgedaan in verschillende (digitale) manieren van achterbancommunicatie, in participatie van de achterban bij OR-zaken om tot een communicatieplan te komen. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die een taak hebben in het organiseren van achterbancommunicatie en/of het ondersteunen van de vaste commissie die zich bezig houdt met PR en communicatie.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.