Home > Training > Borgen van de vergaderingen

Borgen van de vergaderingen: notulen & actielijst

Een van de belangrijkste taken van de ambtelijk secretaris is het bijhouden van de voortgang van het OR-werk. Het schrijven van goede notulen draagt daar in grote mate aan bij. In deze korte workshop leer je de ins en outs. In deze workshop komt eveneens het besluitvormingsproces van de OR aan bod. Een fijne combinatie van inzicht in besluitvormingsprocessen en de vaardigheid om deze te vertalen in notulen.

Resultaat

Na deze workshop heb je inzicht opgedaan in het besluitvormingsproces van een OR en hoe je iedere stap in dit proces kunt verwoorden in notulen, zodat de OR-leden een goed document hebben om de voortgang van het OR-werk te volgen. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die willen  leren notulen op te stellen of deze  vaardigheid willen aanscherpen.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt plaats in (de regio) Utrecht op 4 april 2018 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €165,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2018. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.