Home > Training > Borgen van de vergaderingen

Borgen van de vergaderingen: notulen & actielijst

Een van de belangrijkste taken van de ambtelijk secretaris is het bijhouden van de voortgang van het OR-werk. Het schrijven van goede notulen draagt daar in grote mate aan bij. In deze training leer je de ins en outs. In deze training komt eveneens het besluitvormingsproces van de OR aan bod. Een fijne combinatie van inzicht in besluitvormingsprocessen en de vaardigheid om deze te vertalen in notulen.

Resultaat

Na deze training heb je inzicht opgedaan in het besluitvormingsproces van een OR en hoe je iedere stap in dit proces kunt verwoorden in notulen, zodat de OR-leden een goed document hebben om de voortgang van het OR-werk te volgen. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die willen leren notulen op te stellen of deze vaardigheid willen aanscherpen.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.