Home > Training > Het coachen van OR-leden

Het coachen van OR-leden: vaardigheidstraining

Werk je nieuwe OR-leden in en/of heb je een coachende taak richting het dagelijks bestuur of OR-leden? Wil je werken aan je coachende vaardigheden, zodat je OR-leden kunt helpen bij hun persoonlijke effectiviteit in de OR? Kom dan naar deze workshop waarin je de basis leert om één op één met iemand een coachgesprek te voeren.

Resultaat

Na deze workshop heb je inzicht in de verschillende leer- en ontwikkelvragen waarvoor mensen bij jouw als coachend ambtelijk secretaris terecht kunnen komen en heb je gewerkt aan de basisvaardigheden om een coachgesprek te voeren. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die een coachende rol willen vervullen richting het dagelijks bestuur en de OR.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt in principe plaats in (de regio) Utrecht – tenzij anders overeengekomen met de deelnemers – op 28 oktober 2020 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van € 190,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2020. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.