Home > Training > Het coachen van OR-leden

Het coachen van OR-leden: vaardigheidstraining

Werk je nieuwe OR-leden in en/of heb je een coachende taak richting het dagelijks bestuur of OR-leden? Wil je werken aan je coachende vaardigheden, zodat je OR-leden kunt helpen bij hun persoonlijke effectiviteit in de OR? Kom dan naar deze training waarin je de basis leert om één op één met iemand een coachgesprek te voeren.

Resultaat

Na deze training heb je inzicht in de verschillende leer- en ontwikkelvragen waarvoor mensen bij jouw als coachend ambtelijk secretaris terecht kunnen komen en heb je gewerkt aan de basisvaardigheden om een coachgesprek te voeren. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die een coachende rol willen vervullen richting het dagelijks bestuur en de OR.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.