Home > Training > Groepsdynamiek in de OR

Groepsdynamiek in de OR

Het functioneren van de OR als groep heeft in grote mate te maken met de groepsdynamiek: dat wil zeggen, hoe mensen met elkaar communiceren en met elkaar samenwerken. Het bevorderen van de groepsdynamiek zorgt ervoor dat de OR-leden effectief te werk gaan tijdens vergaderingen en daarbuiten en als OR hun gezamenlijk taak richting de WOR-bestuurder goed oppakken. Wil je vanuit jouw rol als ambtelijk secretaris bijdragen aan het verbeteren van de groepsdynamiek, kom dan naar deze training.

Resultaat

Na deze training heb je kennis van groepsdynamiek en heb je geleerd deze te herkennen in je eigen OR. Je hebt handvatten om het dagelijks bestuur te ondersteunen in haar taak om de OR aan te sturen. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die een coachende rol willen vervullen richting het dagelijks bestuur en de OR.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle, Born of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van € 190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.