Home > Training > Nieuw als ambtelijk secretaris

Nieuw als ambtelijk secretaris: rol en taken

Ben je nieuw in het vak van ambtelijk secretaris en heb je behoefte aan een introductie en een kort inwerkprogramma, volg dan bij ons deze training. In een dagdeel vertellen we je over je functie als professioneel ondersteuner van de OR en de taken die daarbij horen.

Resultaat

Na deze training heb je een goed beeld van wat je werk als ambtelijk secretaris inhoudt. We bespreken je professionele rol ten opzichte van de OR en welke taken daarbij horen. Deze training gaat vooral in op je functiebeschrijving, taken en competenties. Na de training ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die net ambtelijk secretaris is geworden of nog gaat worden.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.