Home > Training > Nieuw als ambtelijk secretaris

Nieuw als ambtelijk secretaris: rol en taken

Ben je nieuw in het vak van ambtelijk secretaris en heb je behoefte aan een introductie en een kort inwerkprogramma, volg dan bij ons deze workshop. In een dagdeel vertellen we je over je functie als professioneel ondersteuner van de OR en de taken die daarbij horen.

Resultaat

Na deze workshop heb je een goed beeld van wat je werk als ambtelijk secretaris inhoudt. We bespreken je professionele rol ten opzichte van de OR en welke taken daarbij horen. Deze workshop gaat vooral in op je functiebeschrijving, taken en competenties. Na de workshop ontvang je het MZ Services deelnamebewijs.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die net ambtelijk secretaris is geworden of nog gaat worden.

Door wie

Deze workshop wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en vindt in principe plaats in (de regio) Utrecht – tenzij anders overeengekomen met de deelnemers – op 16 maart 2020 van 12.30 uur – 16.30 uur. Uiteraard is deze training ook incompany of online en als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2020. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze workshop toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle workshops.