Home > Training > Vernieuwing in medezeggenschap

Vernieuwing in medezeggenschap

We zien het steeds meer. Ontwikkelingen zoals zelforganisatie en zelfsturing, de wens van de OR zelf om te moderniseren, het gebrek aan voldoende kandidaten vinden voor de nieuwe OR; het zijn allemaal voorbeelden die de OR vragen om goed na te denken over de best passende vorm van medezeggenschap. Met een diversiteit aan oplossingen van OR’en die je zijn voorgegaan, helpen we je op weg naar de eerste stap(pen).

Resultaat

Na deze training heb je een idee van mogelijke medezeggenschapsvormen om medezeggenschap bij jou in de organisatie te vernieuwen. Ook  bieden we je duidelijke stappen om dit vernieuwingsproces op gang te brengen en hoe je de OR hierin kunt ondersteunen.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ambtelijk secretarissen die zich oriënteren op of actief aan de slag willen gaan met het vernieuwen van medezeggenschap en de OR daarbij willen ondersteunen.

Door wie

Deze training wordt verzorgd door een van onze specialisten met veel kennis en ervaring van het werk van de ambtelijk secretaris.

Plaats en tijd

Deze training bestaat uit één dagdeel. De datum wordt na jouw inschrijving in overleg vastgesteld. Zo kunnen we in samenspraak een datum en locatie vaststellen. De training kan plaatsvinden op een van onze kantoren in Den Haag, Tilburg, Zwolle of Born, of online. Deze training is vanaf drie deelnemers incompany of als maatwerktraining mogelijk.

Prijs

We bieden deze trainingen aan voor het tarief van €190,- per dagdeel per deelnemer. Dit is het door de SER vastgestelde tarief voor open inschrijvingen voor 2022. Het bedrag is exclusief btw en accommodatiekosten.

Inschrijven

  • UW GEGEVENS

Is deze training toch niet helemaal iets voor je? Bekijk dan nog eens het overzicht met alle trainingen.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.