Bekijk het nieuwe kantoor van MZ Services

16 mei 2017

Na maanden van slopen, boren en drillen is het zo ver: het nieuwe kantoor van MZ Services is klaar. Een representatieve bedrijfsruimte die past bij onze groeiambitie. Onze nieuwe uitvalsbasis fungeert als inspirerende werkomgeving waarin MZ Services, maar ook onze collega’s van ABGL terecht kunnen. Wij voelen ons al helemaal thuis en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst te mogen ontvangen.

     

De verbouwing

  

 

Een plezierige ontmoetingsplek

Het kantoor van MZ Services voorziet in een prettige werkomgeving waar personeel en klanten elkaar kunnen ontmoeten. Nieuw zijn onder meer de ruim opgezette trainingsruimtes en grote vergaderruimte waar niet alleen wij, maar ook onze relaties gebruik van kunnen maken. De nieuwe bruisende omgeving past perfect bij de uitstraling die wij voor ogen hebben.

     

De trainingsruimte

Hier verzorgen we met heel veel plezier onze trainingen, ook voor jouw OR!

    

Een uiting van de kernwaarden

Samenwerken is een van de belangrijkste kernwaarden van MZ Services. Voor de aankleding van ons kantoor gingen we daarom te rade in ons eigen netwerk. De Tilburgse interieurstyliste Mayke Brouwers werkte al eerder voor ons en bleek geknipt voor de klus. Mayke: “Het kantoor is modern, licht en straalt rust uit. De natuurelementen en centrale bar passen bovendien bij de Brabantse gezelligheid waar MZ Services bekend om staat.

Niet alles in ons kantoor is overigens vernieuwd. De prachtige houten sculptuur van Sven Fritz vindt wederom zijn plek in het bedrijfspand. De kunstenaar haalde de boom uit een bos in Zweden. Benieuwd naar de rest van het verhaal?

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.