OR-bootcamp: de workout voor persoonlijke effectiviteit

23 juni 2017

Nu de zomervakantie bij veel OR’en voor de deur staat, is er tijd over om te werken aan persoonlijke effectiviteit. MZ Services verzorgt daarom een indoor OR-bootcamp waar je flink aan de slag kunt. In één dag leren we je jouw gespreks-, advies- én onderhandelingsvaardigheden te vergroten. Wij geven je concrete handvatten om niet alleen nu, maar ook na de zomer de nieuwe vaardigheden te blijven toepassen. Deze trainingsdag is er echt een van het dóen! Stilzitten is er niet bij.

Minder vruchteloze overleggen

Een van de meest gehoorde kritiekpunten op de OR is toch wel dat ze zijn van veel vergaderen en niets doen. De bootcamp persoonlijke effectiviteit is er daarom op gericht effectiever resultaten te boeken tijdens OR-vergaderingen en overleggen. Onze medezeggenschapspecialisten nemen je aan de hand en leren je alles wat je nodig hebt voor effectief overleg. De eerstvolgende trainingsdag is al in juli, dus meld je snel aan.

De indoor bootcamp bestaat uit twee aaneengesloten dagdelen en vindt plaats in:

  • Woensdag 2 augustus in Tilburg.
  • Woensdag 16 augustus in Zwolle.
  • Donderdag 24 augustus in Utrecht.

Voor meer informatie en/of een aanmelding kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Vragen kun je ook stellen via info@mzservices.nl of bel 013 – 467 65 97

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.