Studio MZ

Ontmoeten, inspireren en leren met Studio MZ

Als OR-lid – maar ook als trainer, ambtelijk secretaris of personeelsvertegenwoordiger – krijg je te maken met medezeggenschap. Die brengt verantwoordelijkheid met zich mee; evenals kennis, die je misschien niet direct paraat hebt. Daarom brengt Studio MZ medezeggenschappers bij elkaar met een community.

Studio MZ medezeggenschap platform

Elkaar ontmoeten geeft creatieve antwoorden op je vragen over medezeggenschap.

Vergroot je netwerk

Medezeggenschappers uit alle sectoren zijn welkom in de community: van de zorg tot de overheid, van de kunstensector tot het bedrijfsleven. Zo bouw je een netwerk op met mensen die je anders niet snel zou ontmoeten. Je hoort oplossingen waaraan je zelf niet eerder dacht en maakt kennis met andere perspectieven.

Events, contact en webinars

Binnen het platform vind je allerlei mogelijkheden om kennis bij te spijkeren en inspiratie op te doen. Zo bieden we webinars door medezeggenschapstrainers. Ook staan er handige checklists en artikelen voor je klaar, zoals een draaiboek voor de OR-verkiezingen. We vullen het platform regelmatig aan met nieuwe of actuele onderwerpen.

Ook organiseren we digitale intervisies voor voorzitters en leden van het dagelijks bestuur. We bespreken dan (OR-)kwesties en wisselen ervaringen uit. Wil je medezeggenschapscollega’s ‘in het echt’ ontmoeten? Kom dan naar een van de evenementen op locatie, zoals een training of netwerkbijeenkomst.

Met een lidmaatschap:

  • ontmoet je andere medezeggenschappers;
  • doe je inspiratie en kennis op;
  • woon je evenementen en intervisies bij;
  • volg je webinars;
  • kun je deelnemen aan inhoudelijke medezeggenschaps-discussies.

Elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen

Naast kennis opdoen staat elkaar ontmoeten centraal bij Studio MZ. Daarom organiseren we voldoende momenten om elkaar fysiek of online te spreken. Voor een nieuwkomer is het een verademing om met een ervaren medezeggenschapper te sparren. En voor meer ervaren werknemers geeft het energie om inzichten te delen. Samen maken we medezeggenschap zo nog beter, leuker en slimmer.

Onderdeel van MZ Services

Studio MZ is een onderdeel van MZ Services.

We organiseerden trainingen bij verschillende bedrijven en ontdekten dat die vaak dezelfde vraagstukken hebben. Toen we deze medezeggenschappers aan elkaar koppelden, leverde dat mooie gesprekken en creatieve oplossingen op. Zo ontstond het idee voor Studio MZ. Inmiddels zijn medezeggenschappers uit heel Nederland actief in de community.” – Charlotte van Beek

Lid worden | 30 dagen gratis

Laat je inspireren door Studio MZ en probeer het lidmaatschap dertig dagen gratis uit. Word lid via www.studiomz.nl.

Wil je meer weten over Studio MZ, neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag meer.

×

Open inschrijving

MZ Services organiseert verschillende trainingen gebaseerd op open inschrijving. Dit is ideaal als slechts één of enkele OR-leden een training willen volgen. Bekijk onze trainingen hier.